مقادير العجينه:250جرام دقيق-100جرام زبده-ملعقه كبيره سكر-ملعقه كبيره حليب مثلج-بيضه-فانيليا
الطريقه:نضيف الزبده المثلجه على الدقيق ونفركها بالاصابع حتى تتجانس مع الدقيق تماماثم نبس الدقيق والزبده بين ايديناحتى تتكون حبيبات رمليه نعمل حفره ونضع فيهابقية المقاديرثم نلم العجينه بدون مانعجنهاوتوضع فى الثلاجه نصف ساعه على الاقل
مقادير الحشوه:3حبات موز مقطعه دوائر-2ملعقه كبيره عصير ليمون-3ملعقه كبيره سكر-50جرام زبده توضع جميعها على النار حتى تسيح الزبده وتتكرمل
مقادير الجناش:250جرام شيكولاته-170جرام لبن-2ملعقه كبيره زبده-125جرام كريم شانتيه+مايكفيه من الماء المثلج
طريقة عمل الجناش:توضع الشيكولاته+اللبن+الزبده على النار حتى تسيح الشيكولاته فى نفس الوقت يضرب الكريم شانتيه
مع مايكفيه من الماء المثلج وبعد ان تسيح الشيكولاته وتبرد يضاف اليها الكريم شانتيه ويتم الخلط الجيدوكده نكون جهزنا كل حاجه باقى نشكل العجينه وده طبعا بيتم عن طريق النشابه ونفردها على قليل من الدقيق حتى يصبح سمكها 1سم توضع بعدها فى صينية التارت انا ماعنديش الصينيه دى وكنت فاكره انها مش هاتنفع عندى لكن استخدمت صينيه عاديه ونجحت والله جداكل الحكايه انك لما تحطيها فى الصينيه اعمليلها حرف على جدار الصينيه وبعدين دخليها الفرن وهو سخن بتاخدحوالى ربع ساعه بس لازم قبل ماتدخليها الفرن تخرميها بالشوكه بعدماتطلع سبيها تبرد شويه وبعدين افردى عليها الموز وبعدين حطى عليهاالجناش وحطيها فى الثلاجه لحدماتبردوبالف هنا وشفا
الطريقه:نضيف الزبده المثلجه على الدقيق ونفركها بالاصابع حتى تتجانس مع الدقيق تماماثم نبس الدقيق والزبده بين ايديناحتى تتكون حبيبات رمليه نعمل حفره ونضع فيهابقية المقاديرثم نلم العجينه بدون مانعجنهاوتوضع فى الثلاجه نصف ساعه على الاقل
مقادير الحشوه:3حبات موز مقطعه دوائر-2ملعقه كبيره عصير ليمون-3ملعقه كبيره سكر-50جرام زبده توضع جميعها على النار حتى تسيح الزبده وتتكرمل
مقادير الجناش:250جرام شيكولاته-170جرام لبن-2ملعقه كبيره زبده-125جرام كريم شانتيه+مايكفيه من الماء المثلج
طريقة عمل الجناش:توضع الشيكولاته+اللبن+الزبده على النار حتى تسيح الشيكولاته فى نفس الوقت يضرب الكريم شانتيه
مع مايكفيه من الماء المثلج وبعد ان تسيح الشيكولاته وتبرد يضاف اليها الكريم شانتيه ويتم الخلط الجيدوكده نكون جهزنا كل حاجه باقى نشكل العجينه وده طبعا بيتم عن طريق النشابه ونفردها على قليل من الدقيق حتى يصبح سمكها 1سم توضع بعدها فى صينية التارت انا ماعنديش الصينيه دى وكنت فاكره انها مش هاتنفع عندى لكن استخدمت صينيه عاديه ونجحت والله جداكل الحكايه انك لما تحطيها فى الصينيه اعمليلها حرف على جدار الصينيه وبعدين دخليها الفرن وهو سخن بتاخدحوالى ربع ساعه بس لازم قبل ماتدخليها الفرن تخرميها بالشوكه بعدماتطلع سبيها تبرد شويه وبعدين افردى عليها الموز وبعدين حطى عليهاالجناش وحطيها فى الثلاجه لحدماتبردوبالف هنا وشفا