فاكرين ايام زمان لما كنا بنشترى العسلية من البقال طب مين تحب تعملها في البيت
المقادير
كوب عسل اسود
يوضع في اناء علي النار الهادئة
ويترك حتى يغلي مرة واثنين وثلاثة
وخللي بالك لحسن يتحرق ماشى
بيبان من الريحة
وبعد كدة استنى لغاية لما يبرد شوية وامسكيها بايدك وحاولى ان تمطيّيها كثيرا ...........
شديها وبعدين طبقيها وشديها وطبقيها تانى وتالت ورابع لغاية ما يبقي لونها زى لون الطحينة وتجمد شوية
شكليها زى ما تحبى (اصابع - مكعبات - مثلثات )
وممكن تغطيها بالفول السودانى المجروش او جوز الهند والسمسم
المقادير
كوب عسل اسود
يوضع في اناء علي النار الهادئة
ويترك حتى يغلي مرة واثنين وثلاثة
وخللي بالك لحسن يتحرق ماشى
بيبان من الريحة
وبعد كدة استنى لغاية لما يبرد شوية وامسكيها بايدك وحاولى ان تمطيّيها كثيرا ...........
شديها وبعدين طبقيها وشديها وطبقيها تانى وتالت ورابع لغاية ما يبقي لونها زى لون الطحينة وتجمد شوية
شكليها زى ما تحبى (اصابع - مكعبات - مثلثات )
وممكن تغطيها بالفول السودانى المجروش او جوز الهند والسمسم